Kroegcollege: Leren ontspannen

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Carrièrecommissie
Datum en tijd
24 feb. 2020 20:00 - 21:30
Locatie
Mesacosa (Zwanestraat 35)

Kroegcollege: Leren ontspannen

Je studententijd is een leuke tijd met feestjes, het ontmoeten van nieuwe mensen en jezelf ontwikkelen met nieuwe kennis. Maar de studententijd kan ook (regelmatig) heel pittig zijn. Stress van alles wat je als student moet doen. Denk aan studeren, tentamens, voor jezelf zorgen en werken. Voeg daarbij de verwachting van jezelf, van je vrienden, van thuis, van je studie en je kunt je daardoor ook wel eens slecht voelen.

Daar gaan we tijdens dit kroegcollege mee aan de slag. Tijdens de workshop “Leer ontspannen tijdens je studie” krijg je allemaal opdrachten en inspiratie waardoor je relaxter met je studietijd om kunt gaan. Deze workshop wordt gegeven door Marian van de Gelukkige Student. 
Het kroegcollege vindt plaats op 24 februari in Mesacosa. De inloop is vanaf 19:30 en het kroegcollege begint om 20:00. Hier zijn natuurlijk ook weer een paar gratis drankjes aanwezig om alvast te beginnen met de ontspanning! Aanmelden kan via de website. Deelname is voor zowel leden als niet-leden gratis. Tot dan!

Voor de snelle lezer:
Wat: Kroegcollege ''leren ontspannen tijdens de studie''
Waar: Mesacosa
Wanneer: 24 februari, inloop 19:30, start 20:00

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien