Symposium

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Symposiumcommissie
Datum en tijd
7 dec. 2021 16:00 - 19:00
Locatie
Hanzehogeschool Groningen

Symposium

BEKENMAKING TWEEDE SPREKER SYMPOSIUM

Het is alweer tijd om de twee spreker bekend te maken! Dit is niemand minder dan journaliste en schrijfster Maria Genova. Maria heeft verschillende boeken geschreven over vrouwenhandel in Nederland, kindermishandeling, zelfdoding en meer. Tijdens het symposium zal Maria ons meer vertellen over identiteitsfraude! 

Wil jij hier bij zijn? Koop dan nu een kaartje via https://www.ticketkantoor.nl/shop/symposiumadlegem. De prijs van een kaartje is voor leden € 7,50 (excl. servicekosten) en voor niet-leden € 12,50 (excl. servicekosten). Als lid van Ad Legem ontvang je deze week de kortingscode per e-mail om jouw ledenticket te bestellen. Wel lid maar geen e-mail ontvangen? Stuur ons dan een privébericht of stuur een e-mail naar secretaris@adlegem.nl. Nog geen lid? Kom langs op ons kantoor (B1.104) of meld je aan via http://www.adlegem.nl en ontvang alsnog de kortingscode!

Het symposium is op dinsdag 7 december van 16.00 tot 19.00 uur in Gerardus de San conferentiezaal in de Van OlstToren. Let op: een geldige QR-code en legitimatiebewijs zijn verplicht.

Liefs, 
De symposiumcommissie 💙💛