Het 13e bestuur der Studievereniging Ad Legem

IMG_4914_2_9d3.jpg
V.l.n.r.: Jannick Slager, Eveline Visser, Rob van der Veen, Jarno Swijghuizen, Maaike van der Meulen

Bestuur 2017-2018

R. (Rob) van der Veen Voorzitter
E. (Eveline) Visser Secretaris
J. (Jarno) Swijghuizen Penningmeester
J. (Jannick) Slager Intern Coördinator
M. (Maaike) van der Meulen Extern Coördinator


Voorzitter
Rob van der Veen

IMG_4944_2.JPG

Welkom! Mijn naam is Rob van der Veen. Ik ben 21 jaar oud en zit in mijn derde jaar van de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hanzehogeschool. Toen ik begon met studeren ben ik ook gaan wonen in de hoofdstad van Groningen. Halverwege mijn eerste jaar ben ik actief geworden bij Ad Legem, namelijk in de PR-commissie. Toen ik mee ging met de buitenlandse reis ben ik geïnteresseerd geraakt in het bestuur. Ik heb dan ook gesolliciteerd naar de functie voorzitter. De afgelopen tijd heb ik al ontzettend veel geleerd en enorm veel leuke en gezellige mensen leren kennen. Dit onder andere tijdens de bedrijfsbezoeken, reizen en borrels. Lijkt het je leuk om actief te worden of gewoon wat meer te weten te komen over de studievereniging Ad Legem? Of wil je ons gewoon even leren kennen onder het genot van een bakje koffie? Kom dan langs op ons kantoor! Tot snel!


Secretaris
Eveline Visser

IMG_4942_2.JPG

Hoi! Mijn naam is Eveline Visser, ik ben 20 jaar oud en op dit moment derdejaars SJD-student. Aan het begin van mijn studie ben ik lid geworden van Ad Legem.

Nadat ik commissiewerk heb gedaan bij de introductiecommissie voor de nieuwe HBO-Rechten en SJD-studenten, en nadat ik mee ben geweest op buitenlandse reis naar Krakau in oktober 2016 ben ik geïnteresseerd geraakt om bestuur te gaan doen. Vanaf februari zet ik mij in als secretaris bij Ad Legem en neem ik hiernaast de activiteitencommissie onder mij. Als activiteitencommissie gaan wij er komend jaar voor om leuke en gezellige activitenten neer te zetten, naast onze studie-gerelateerde activiteiten!

Penningmeester
Jarno Swijghuizen

IMG_4813.JPG

Hey! Mijn naam is Jarno Swijghuizen, ben 26 jaar oud en ik ben op dit moment derdejaars student. Vanaf het begin van mijn studie ben ik al actief lid bij Ad Legem. In mijn tijd bij Ad Legem heb ik veel mensen leren kennen en heb ik al veel geleerd. Dit hoop ik het komende jaar voort te kunnen zetten. Na verschillende commissiewerkzaamheden, bij de introductiecommissie en de activiteitencommissie, zal ik dit jaar ik de functie van penningmeester op mij nemen. Als penningmeester zal ik mij het komende jaar bezighouden met de financiën van de vereniging en diverse commissies. Ik wil iedereen aanmoedigen om actief lid te worden bij Ad Legem omdat je zo met veel mensen in contact komt die dezelfde studie doen of zelfs al actief zijn in het werkveld van de juridische opleidingen. 

Tot gauw bij een van onze borrels of andere leerzame en gezellige activiteiten!
Intern Coördinator
Jannick Slager

IMG_4943_2.JPG

Leuk dat jullie de website komen bezoeken! Ik zal mij even kort voorstellen. Mijn naam is Jannick Slager en ik ben 21 jaartjes jong. Ik woon een halfjaar in de bruisende stad Groningen. Mijn roots liggen in Assen, waar ik dan ook af en toe te vinden ben in de weekenden. 

Inmiddels zit ik in het derde jaar van Sociaal Juridische Dienstverlening, nog steeds met veel plezier. Naast mijn studie wilde ik vorig jaar helpen met het organiseren van de introductieweek. Sindsdien ben ik blijven plakken en ben ook in de Pr-commissie werkzaam geweest. Omdat ik heb ervaren dat het erg leuk is om actief bezig te zijn, wil dit dan ook aan iedereen aanraden. Niet alleen vanwege persoonlijke ontwikkeling, maar ook de onwijs leuke en nieuwe mensen die je leert kennen binnen en buiten de vereniging!

Kom vooral een keer langs op kantoor om eens een gezellig praatje te maken of drink een drankje op een van onze gezellige borrels!Extern Coördinator 
Maaike van der Meulen

IMG_4945_2.JPG

Hallo! Mijn naam is Maaike van der Meulen, ik ben negentien jaar oud en zit in het derde jaar van de opleiding SJD. Vanaf februari zet ik mij in als extern coördinator van Ad Legem. Extern coördineren houdt onder andere in: sponsoren zoeken en benaderen en sponsorpakketten en -contracten samenstellen. Ook leg ik in samenwerking met de carrièrecommissie contacten met bedrijven waar wij studie-gerelateerde activiteiten kunnen organiseren. Vrijwel meteen toen ik met mijn studie begon ben ik (actief-)lid geworden bij Ad Legem. Hierdoor heb ik niet alleen ontzettend veel mensen leren kennen, maar heb ik ook de kans gekregen om mijzelf te ontplooien. Ik heb in verschillende commissies gezeten waar ik erg veel plezier heb gehad en veel heb geleerd. Ik kan het dan ook iedereen aanraden om actief lid te worden bij Ad Legem. Wanneer het je leuk lijkt om meer te weten over Ad Legem of over het nieuwe bestuur ben je natuurlijk altijd welkom bij ons op kantoor!

Onze partners