Het 18de bestuur der Studievereniging Ad Legem

opstelling_bestuur.jpeg

V.l.n.r.: Nienke Habing, Tim Oosterveld, Ilse Meinardi, Judith Andringa en Samuel Bolt

Bestuur 2022-2023

Ilse Meinardi Voorzitter
Tim Oosterveld Secretaris
Judith Andringa Penningmeester
Nienke Habing Intern coördinator
Samuel Bolt Extern coördinator
AdLegem22-0360.jpg

Voorzitter

Ilse Meinardi

Hey allemaal!

Mijn naam is Ilse, ik ben 22 jaar en woon in Groningen. Momenteel zit ik in mijn  derde jaar van de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening. In mijn vrije tijd houd ik er van om gezellig een terrasje te pakken en leuke dingen te doen met vrienden. 

Voor mijn bestuursjaar heb ik plaatsgenomen in de activiteitencommissie, waarbij ik ontzettend leuke mensen heb ontmoet. In het komende jaar hoop ik jullie allemaal te ontmoeten en er een super leuk jaar van te maken.
2.jpeg

Secretaris

Tim Oosterveld

Hey hoi!

Mijn naam is Tim, ik ben 22 jaar en zit in het derde jaar van de opleiding HBO-Rechten. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden, pak ik een terrasje of kijk ik een goede serie.

Voordat ik plaatsnam in het bestuur als secretaris van deze mooie studievereniging, was ik actief als secretaris van de activiteitencommissie. Ik heb het daar heel erg naar mijn zin gehad. Een bestuursjaar leek mij een mooie uitdaging om mijzelf op zowel persoonlijk als professioneel vlak te ontwikkelen en daarnaast mijn steentje bij te dragen aan het reilen en zeilen van de studievereniging.

Ik heb enorm veel zin in dit jaar en kan niet wachten om van alles met jullie te beleven!


AdLegem22-0177.jpg

Penningmeester

Judith Andringa

Hey allemaal!

Mijn naam is Judith en ik ben 20 jaar oud. Ik kom uit Sneek en woon op dit moment in Groningen. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening. Wat mij vrolijk maakt is gezellig een drankje doen, lekker kletsen en nieuwe mensen ontmoeten!

Afgelopen jaar ben ik penningmeester geweest van de lustrumcommissie. Dit heb ik als een erg leuke en leerzame functie ervaren waardoor ik enthousiast werd voor de bestuurlijke functie van penningmeester. Vandaar dat ik dit jaar de functie van penningmeester zal vervullen binnen het achttiende bestuur van deze mooie studievereniging!

Ik heb erg veel zin in aankomend jaar en hoop jullie snel allemaal te kunnen ontmoeten!

AdLegem22-0274.jpg

Intern coördinator

Nienke Habing

Hoi allemaal!

Mijn naam is Nienke Habing, ik ben 18 jaar oud en ik zit in het tweede jaar van HBO-Rechten. Dit jaar zal ik de functie van intern coördinator gaan vervullen, ik heb er enorm veel zin in en ik kijk er naar uit jullie te leren kennen!

Hiervoor ben ik actief geweest in de reiscommissie en de lustrumcommissie, door actief te worden bij Ad Legem heb ik enorm veel nieuwe mensen leren kennen en ben ik enthousiast geworden over de functie van intern coördinator.

Hopelijk tot snel allemaal!AdLegem22-0237.jpg

Extern coördinator

Samuel Bolt

Hi allemaal!

Mijn naam is Samuel Bolt en ik ben 20 jaar oud. Op dit moment zit ik in het tweede jaar
van de opleiding HBO-Rechten.

Voor ik begon aan de functie van extern coördinator in het bestuur van Ad Legem, was ik actief als penningmeester van de reiscommissie.  De bestuurlijke functie van extern coördinator leek mij een mooie nieuwe uitdaging.

Het leukste aan de studievereniging vind ik alle mensen die ik tot dusver heb ontmoet. Ik heb heel veel zin in dit jaar en kijk er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten.