Het 16e bestuur der Studievereniging Ad Legem

Bestuursfoto_februari_2020.jpeg
V.l.n.r. Ellen Nijmeijer, Remco van der Velde, Jorien Rijzenga, Jens Korte, Kirsten Lankhorst, Jessica de Wagt

Bestuur 2020-2021

Jens Korte Voorzitter
Jorien Rijzenga Secretaris
Kirsten Lankhorst Penningmeester
Remco van der Velde Intern Coördinator
Ellen Nijmeijer Intern Coördinator
Jessica de Wagt Extern Coördinator


Voorzitter
Jens Korte

Jens.jpg


Hallo, mijn naam is Jens Korte. Ik ben 21 jaar oud en ik zit in het tweede jaar van de studie Sociaal Juridische Dienstverlening.

Aan het begin van mijn tweede jaar heb ik geholpen bij de introductie voor de eerstejaarsstudenten. Ik was een klassenbegeleider en ik merkte dat ik toen met heel veel enthousiasme over Ad Legem aan het vertellen was. Ik vond het leuk om iets extra te doen naast de studie. Tijdens de introductie is de interesse gestegen om bestuur te gaan doen bij Ad Legem.

Vanaf februari 2020 zal ik als voorzitter beginnen en ik hoop samen met de rest van mijn bestuur veel mooie en leerzame momenten mee te maken.

Hopelijk zien we elkaar snel op één van de activiteiten of op de borrels. Als je meer van mij wil weten of als je vragen hebt ben je ook altijd welkom bij ons op het kantoor. Het kantoor is te vinden in kamer E2.09.Secretaris
Jorien Rijzenga

Jorien.jpg


Hoi allemaal!


Mijn naam is Jorien Rijzenga en ik ben 20 jaar oud. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de studie HBO-Rechten. Het afgelopen jaar ben ik actief geweest in de introductie- en activiteitencommissie, waardoor ik erg veel nieuwe mensen heb leren kennen. Door het plaatsnemen in een commissie ben ik er achter gekomen dat ik meer van het studentenleven wil weten. Hierdoor ben ik geïnteresseerd geraakt voor een functie binnen het bestuur. Vanaf februari zal ik de functie als secretaris op mij nemen. Naast deze functie zal ik zorgdragen voor de introductie en het jaarlijkse gala.


Ik ga met veel enthousiasme het komende jaar tegemoet. Voor een gezellig praatje of vragen kun je altijd langskomen op kantoor (E2.09). 
Penningmeester
Kirsten Lankhorst

Kirsten.jpg


Hoi!

Mijn naam is Kirsten Lankhorst. Ik ben 26 jaar en ik zit in de afsluitende fase van de opleiding sociaal juridische dienstverlening.

Het afgelopen jaar mocht ik voorzitter zijn van Ad Legem, wat ik met veel plezier heb gedaan. Dit jaar zal ik mij bezighouden met de financiën, als penningmeester. Ik zal verantwoordelijk zijn voor de financiële boekhouding van Ad Legem en ik onderhoud het contact met de penningmeesters uit de verschillende commissies van de vereniging.

Wil jij je ook inzetten voor de Ad Legem of heb je vragen? Kom gerust langs op het kantoor (E2.09), ik help je graag verder!
Intern coördinator
Remco van der Velde

Remco.jpg.0jzvtjv.partial


Hoi iedereen!

Mijn naam is Remco van der Velde. Ik ben 20 jaar oud en zit in het eerste jaar van de studie Sociaal Juridische Dienstverlening. Ik was sinds het begin van mijn studie al actief binnen Ad Legem als lid van de feestcommissie. Ik wilde graag actief zijn naast mijn studie en nieuwe mensen ontmoeten. Door Ad Legem heb ik dit zeker bereikt, daarom zou ik ook iedereen een plek binnen een commissie aanraden. Al snel had ik door dat ik meer zou willen doen binnen de vereniging, dus heb ik ervoor gekozen om te gaan voor de functie intern coördinator. Ik ben met deze functie verantwoordelijk voor de commissies. Dit is geen probleem voor mij, want ik vind het leuk om met mensen samen te werken. Ik heb erg veel zin in dit bestuursjaar!
Intern coördinator
Ellen Nijmeijer

Ellen.jpeg


Hoi allemaal!

Mijn naam is Ellen Nijmeijer en ik ben 21 jaar oud. Tot september zal ik samen met Remco de mooie functie van intern coördinator vervullen binnen het bestuur van Ad Legem. Vanaf september ga ik namelijk beginnen met mijn stage voor mijn opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening. Ik ben een echt gezelligheidspersoon en ik vind het daarom erg leuk om als intern coördinator nauw contact te hebben met onze leden. Wil jij graag meer weten over onze vereniging of graag kennismaken? Kom dan vooral eens langs op ons kantoor (E2.09)

Groetjes!
Extern coördinator 
Jessica de Wagt

Jessica.jpg


Hoi! Mijn naam is Jessica de Wagt. Ik ben 22 jaar oud en zit in het tweede jaar van SJD. In mijn eerste jaar ben ik lid geworden van Ad Legem en dit jaar ben ik tijdens de introductieweek klassenbegeleider geweest. Dit deed ik met zoveel enthousiasme dat de keuze om bij het bestuur van Ad Legem te gaan zeer makkelijk werd gemaakt! Vanaf februari ben ik de extern coördinator van Ad Legem. Dit betekent dat ik het contact met de huidige partners zal onderhouden en daarnaast ook nieuwe partners zal werven voor Ad Legem. Naast mijn functie als extern coördinator heb ik ook de carrièrecommissie, de acquisitiecommissie en de studiefaciliteitencommissie onder mij. Ik heb heel veel zin in aankomend bestuursjaar en ik hoop dat ik heel veel ga leren!

Heb je nog vragen of heb je zin in een gezellig praatje, kom dan gerust langs op het kantoor!