Het 19de bestuur der Studievereniging Ad Legem

Bestuur 2023-2024

Melissa Mulder Interim-voorzitter
Maartje Jagersma Secretaris
Tatum Gerritsen Penningmeester
Remco van der Velde Interim-intern coördinator
Bestuursfoto_Melissa.jpeg

Interim-Voorzitter

Melissa Mulder 

Hey allemaal,

Mijn naam is Melissa Mulder en ik ben 23 jaar oud. Momenteel ben ik bezig met afstuderen van de studie HBO-Rechten en daarnaast heb ik een bijbaan bij de Kruidvat. Vanwege een bestuurswisseling neem ik nu tijdelijk plaats in het bestuur als interim-voorzitter. 

In mijn vrije tijd doe ik graag drankjes met vriendinnen of ga ik lekker uiteten. Ik hoop jullie allemaal snel te zien op één van onze activiteiten.

Liefs,
MelissaIMG_3949.JPG

Secretaris

Maartje Jagersma

Hallo allemaal!

Mijn naam is Maartje en ik ben de secretaris van Ad Legem voor het verenigingsjaar 2023-2024! Ik ben 22 jaar oud en ik zit op dit moment in jaar 2 van HBO Rechten. Een bestuursjaar bij Ad Legem leek mij een super leuke toevoeging aan mijn studententijd, maar ik hoop mij daarnaast te kunnen ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk gebied.

In mijn vrije tijd hou ik van drankjes doen op het terras en lekker uiteten gaan. Ook doe ik elke zaterdag vrijwilligerswerk met mensen met een beperking op de manege in Westerbork en rijd ik zelf ook paard. Ten slotte kijk ik graag elk weekend formule 1 en heb ik een seizoenskaart bij het mooie FC Groningen!💚

Voordat ik begon aan dit bestuursjaar was ik een jaar lang actief als voorzitter van de feestcommissie. Ik heb hier een superleuke tijd gehad met de meiden van de commissie, maar ook heb ik heel veel nieuwe mensen leren kennen tijdens alle andere activiteiten het afgelopen jaar.

Ik kijk enorm uit naar het komende jaar en ik hoop jullie allemaal snel te zien op één van onze activiteiten! 💙💛


IMG_3985.JPG

Penningmeester

Tatum Gerritsen

Hallo allemaal!

Mijn naam is Tatum en ik vervul dit jaar de rol van penningmeester bij Ad Legem voor het verenigingsjaar 2023-2024. Ik ben dit jaar verantwoordelijk voor het goede verloop van de financiële zaken.

Ik ben 21 jaar oud en kom uit Sneek. Ik zit in het vierde jaar van de studie Sociaal Juridische Dienstverlening. Naast mijn bestuursjaar zit ik bij een studentenvereniging, dus ben ik vaak in de stad te vinden. Kortom, ik vind het leuk om sociaal bezig te zijn, dus spreek mij vooral aan en ik ben altijd bereikbaar voor vragen of een praatje!

Ik hoop jullie allemaal snel te ontmoeten bij één van onze activiteiten! 💙💛

Liefs,

TatumPhoto_07-06-2023_12_48_50.jpg

Interim-intern coördniator

Remco van der Velde​​​​​​​

Hoi iedereen,

Mijn naam is Remco van der Velde en ik ben 23 jaar. Ik zit in het derde jaar van de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening. Na de zomer zal ik beginnen aan mijn stage als leerplichtambtenaar en RMC-trajectbegeleider, maar tot die tijd zal ik nog plaatsnemen in het bestuur als interim-intern coördinator.

Doorgaans werk ik in de Gall & Gall, en zoals al doet suggereren ben ik ook niet vies van een drankje op z'n tijd, dus kom vooral eens een biertje met me drinken op één van onze maandelijkse borrels!

Groetjes,
Remco