Het 14e bestuur der Studievereniging Ad Legem

Bestuursfoto.jpg
V.l.n.r.: Nienke Dijkstra, Jildou de Boer, Marciano Marcus, Nick Moerman, Debby van der Aa

Bestuur 2018-2019

Marciano Marcus Voorzitter
Jildou de Boer Secretaris
Nick Moerman Penningmeester
Nienke Dijkstra Intern Coördinator
Debby van der Aa Extern Coördinator


Voorzitter
Marciano Marcus

Portret_Marciano.png

Welkom! Mijn naam is Marciano Marcus. Ik ben 28 jaar oud en zit in mijn tweede jaar van de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hanzehogeschool. 

Tijdens de introductieperiode in het jaar 2017 heb ik als klassenbegeleider eerstejaarsstudenten begeleid. Hierdoor ben ik enthousiast geworden en wilde ik graag meer betekenen voor Ad Legem. Toen de vacature voor de functie voorzitter beschikbaar kwam heb ik besloten om te solliciteren. Ik heb de afgelopen jaren veel werkervaring op gedaan. Ik hoop deze ervaringen te kunnen gebruiken bij het uitoefenen van mijn functie.

Lijkt je het leuk om meer te weten te komen over Ad Legem? wat het inhoud om actief te worden? Of om het bestuur te leren kennen onder heerlijk bakje koffie? Aarzel niet en kom langs op ons kantoor!


Secretaris
Jildou de Boer

Portret_Jildou.png

Hee! Mijn naam is Jildou de Boer. Ik ben 20 jaar oud en op dit moment derdejaars HBO-Rechten student.

Sinds het begin van mijn studie ben ik lid bij Ad Legem. Nadat ik de activiteitencommisse en de introductiecommissie heb gedaan en twee keer mee ben geweest met de buitenlandse reis ben ik geïnteresseerd geraakt in een bestuursjaar bij Ad Legem. Ik ben vanaf februari de secretaris van Ad Legem. Naast mijn functie als secretaris heb ik de activiteitencommissie onder mij.

Ik kan iedereen aanraden om actief te worden binnen Ad Legem. Mocht je nog vragen hebben ben je natuurlijk altijd welkom op kantoor voor een kopje thee/koffie! 
Penningmeester
Nick Moerman

Portret_Nick.png

Hoi allemaal! Mijn naam is Nick Moerman en ik ben 28 jaar oud. Ik ben penningmeester van Ad Legem en ben verantwoordelijk voor de financiën het komende jaar. Ik ben al sinds mijn eerste jaar lid bij Ad Legem. Tijdens de introductie heb ik veel mensen leren kennen en ik ben op een aantal borrels geweest. Na de introductie werd ik steeds meer geïnteresseerd in een bestuursfunctie binnen de vereniging. Ik hoop veel te leren in mijn functie en hoop ook andere leden en niet-leden te kunnen aanmoedigen om lid te worden of een commissie te gaan doen binnen Ad Legem of in ieder geval naar de gezellige borrels en andere activiteiten te gaan.

Voor de mensen die dit hebben gelezen. Ik hoop jullie snel te zien bij de borrels of een van de activiteiten.
Intern Coördinator
Nienke Dijkstra

Portret_Nienke.png

Hallo! Mijn naam is Nienke Dijkstra, 21 jaar oud en momenteel tweedejaars student Sociaal Juridische Dienstverlening. Vanaf het begin van mijn studie al vaak bij de activiteiten van Ad Legem te vinden.

Na actief te zijn geweest in de carrièrecommissie en de introductiecommissie en Ad Legem hierdoor beter te hebben leren kennen leek het mij een leuke en leerzame uitdaging om plaats te nemen in het bestuur. Ik heb al heel veel leuke mensen ontmoet en al veel leuke momenten beleefd via Ad Legem. Ik raad dan ook iedereen aan om een keer langs te komen op onze activiteiten of zelf deel uit te maken van de organisatie hiervan door actief lid te worden. Ik denk dat ik met zekerheid kan zeggen dat het een leuke een leerzame ervaring wordt om vanaf februari als intern coördinator van Ad Legem te beginnen!Extern Coördinator 
Debby van der Aa

Portret_Debby.png

Hallo! Mijn naam is Debby van der Aa. Ik ben 21 jaar oud en ik woon nu bijna een jaar in de stad Groningen. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van de studie HBO-Rechten. Sinds ik zelf klassenbegeleider ben geweest in de introductieweek ben ik meer betrokken geraakt bij Ad Legem. In deze introductieweek is ook mijn interesse gewekt om bij het bestuur te gaan als extern coördinator. Dit is dan ook de functie die ik op mij zal nemen. Deze functie houdt in dat ik mij bezig ga houden met het werven van sponsoren en de sponsorpakketten en -contracten samenstel. Ik ben al ongeveer vier jaren actief geweest in de sales, vandaar dat deze functie mij ook aanspreekt.

Kom gezellig langs bij ons kantoor als je vragen hebt of meer wil weten over Ad Legem en tot ziens bij een van onze leuke activiteiten!

Onze partners