Het 20ste bestuur der Studievereniging Ad Legem

Ad_Legem_-_05-10-2023_-_5665.jpg
V.l.n.r.: Chantal Auf der Haar, Maartje Jagersma, Bram Vennema en Tatum Gerritsen

Bestuur 2023-2024

Bram Vennema Voorzitter
Maartje Jagersma Secretaris
Tatum Gerritsen Penningmeester
Chantal Auf der Haar Intern coördinator
Ad_Legem_-_29-09-2023_-_1541.jpg

Voorzitter

Bram Vennema

Hallo allemaal!

Mijn naam is Bram en aankomend jaar ben ik de voorzitter van studievereniging Ad Legem voor het verenigingsjaar 2023-2024. Dit jaar ben ik eindverantwoordelijk voor onze mooie studievereniging! 

Ik ben 24 jaar oud en ik kom oorspronkelijk uit Arnhem. Sinds de start van mijn studie sociaal-juridische dienstverlening woon ik in Groningen. Ik zit momenteel in de afstudeerfase van de studie.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om gezellige activiteiten te ondernemen met mijn vrienden, huisgenoten en natuurlijk bestuursgenoten!

Hopelijk zien we elkaar snel op ons kantoor of op een van onze activiteiten! 💙💛

Ad_Legem_-_29-09-2023_-_1649.jpg

Secretaris

Maartje Jagersma

Hallo allemaal!

Mijn naam is Maartje en ik ben de secretaris van Ad Legem voor het verenigingsjaar 2023-2024! Ik ben 23 jaar oud en ik ben helaas gestopt met de studie. Vanaf november ga ik aan het werk bij de Rechtbank Noord-Nederland als senior juridisch medewerker.

Het afgelopen halfjaar als secretaris van het negentiende bestuur heb ik als zeer leerzaam en leuk ervaren en daarom ga ik nog een jaar door!

In mijn vrije tijd hou ik van drankjes doen op het terras en lekker uiteten gaan. Ook doe ik elke zaterdag vrijwilligerswerk met mensen met een beperking op de manege in Westerbork en rijd ik zelf ook paard. Ten slotte kijk ik graag elk weekend formule 1 en heb ik een seizoenskaart bij het mooie FC Groningen!💚

Voordat ik begon aan dit bestuursjaar was ik een jaar lang actief als voorzitter van de feestcommissie. Ik heb hier een superleuke tijd gehad met de meiden van de commissie, maar ook heb ik heel veel nieuwe mensen leren kennen tijdens alle andere activiteiten het afgelopen jaar.

Ik kijk enorm uit naar het komende jaar en ik hoop jullie allemaal snel te zien op één van onze activiteiten! 💙💛


Ad_Legem_-_29-09-2023_-_1585.jpg

Penningmeester

Tatum Gerritsen

Hallo allemaal!

Mijn naam is Tatum en ik vervul dit jaar de rol van penningmeester bij Ad Legem voor het verenigingsjaar 2023-2024. Ik ben dit jaar verantwoordelijk voor het goede verloop van de financiële zaken.

Ik ben 21 jaar oud en kom uit Sneek. Ik zit in het vierde jaar van de studie Sociaal Juridische Dienstverlening. Naast mijn bestuursjaar zit ik bij een studentenvereniging, dus ben ik vaak in de stad te vinden. Kortom, ik vind het leuk om sociaal bezig te zijn, dus spreek mij vooral aan en ik ben altijd bereikbaar voor vragen of een praatje!

Ik hoop jullie allemaal snel te ontmoeten bij één van onze activiteiten! 💙💛

Liefs,

Tatum


Ad_Legem_-_29-09-2023_-_1664.jpg

Intern coördinator

Chantal Auf der Haar

Heyhoi,

Mijn naam is Chantal en ik ben de intern coördinator van Ad Legem voor het verenigingsjaar 2023-2024! Ik ben 22 jaar oud en ik zit nu in de afstudeerfase van de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening.

Voordat ik begon aan dit bestuursjaar, ben ik twee jaar lang actief geweest binnen de activiteitencommissie, waarin ik zowel de rol van voorzitter als PR heb vervuld. In de commissie heb ik een superleuke tijd gehad, veel mensen ontmoet en onvergetelijke momenten meegemaakt.

Een bestuursjaar leek mij de beste manier om mij verder in te zetten voor de studievereniging en om nog meer onvergetelijke momenten mee te maken.

In mijn vrije tijd pak ik graag een terrasje of filmpje met vrienden. Ook ga ik graag lekker uiteten. Ik kijk er enorm naar uit om iedereen te ontmoeten en fantastische activiteiten te organiseren met onze actieve leden! 💙💛

Liefs,
Chantal