Het 16e bestuur der Studievereniging Ad Legem

ad_legem_foto.jpeg
V.l.n.r. Remco van der Velde, Jessica de Wagt, Jens Korte, Jorien Rijzenga

Bestuur 2020-2021

Jens Korte Voorzitter
Jessica de Wagt Secretaris
Jorien Rijzenga Penningmeester
Remco van der Velde Intern coördinator
Ragnar Croughs Extern coördinator


Voorzitter
Jens Korte

Jens.jpg

Hallo, mijn naam is Jens Korte. Ik ben 21 jaar oud en ik zit in het tweede jaar van de studie Sociaal Juridische Dienstverlening.

Aan het begin van mijn tweede jaar heb ik geholpen bij de introductie voor de eerstejaarsstudenten. Ik was een klassenbegeleider en ik merkte dat ik toen met heel veel enthousiasme over Ad Legem aan het vertellen was. Ik vond het leuk om iets extra te doen naast de studie. Tijdens de introductie is de interesse gestegen om bestuur te gaan doen bij Ad Legem.

Vanaf februari 2020 zal ik als voorzitter beginnen en ik hoop samen met de rest van mijn bestuur veel mooie en leerzame momenten mee te maken.

Hopelijk zien we elkaar snel op één van de activiteiten of op de borrels. Als je meer van mij wil weten of als je vragen hebt ben je ook altijd welkom bij ons op het kantoor. Het kantoor is te vinden in kamer E2.09.Secretaris
Jessica de Wagt

Jessica.jpg

Hallo allemaal!

Mijn naam is Jessica de Wagt. Ik ben 22 jaar oud en zit in het tweede jaar van SJD. In mijn eerste jaar ben ik lid geworden van Ad Legem en dit jaar ben ik tijdens de introductieweek klassenbegeleider geweest. Dit deed ik met zoveel enthousiasme dat de keuze om bij het bestuur van Ad Legem te gaan zeer makkelijk werd gemaakt! Vanaf februari zal ik de functie als secretaris op mij nemen. Naast mijn functie als secretaris zal ik ook actief zijn binnen de carrièrecommissie, de acquisitiecommissie en de studiefaciliteitencommissie. 

Ik heb heel veel zin in aankomend bestuursjaar. Ik hoop dat ik veel leuke nieuwe mensen leer kennen en heel veel ga leren!

Heb je nog vragen of heb je zin in een gezellig praatje, kom dan gerust langs op het kantoor!


Penningmeester
Jorien Rijzenga

Jorien.jpg

Hoi allemaal!


Mijn naam is Jorien Rijzenga en ik ben 20 jaar oud. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de studie HBO-Rechten. Het afgelopen jaar ben ik actief geweest in de introductie- en activiteitencommissie, waardoor ik erg veel nieuwe mensen heb leren kennen. Door het plaatsnemen in een commissie ben ik er achter gekomen dat ik meer van het studentenleven wil weten. Hierdoor ben ik geïnteresseerd geraakt voor een functie binnen het bestuur. Momenteel heb ik de taken van penningmeester op mij genomen. Naast deze functie zal ik zorg dragen voor de introductie en het jaarlijkse gala.


Ik ga met veel enthousiasme het komende jaar tegemoet. Voor een gezellig praatje of vragen kun je altijd langskomen op kantoor (E2.09). 
Intern coördinator
Remco van der Velde

Remco.jpg.0jzvtjv.partial

Hoi iedereen!

Mijn naam is Remco van der Velde. Ik ben 20 jaar oud en zit in het eerste jaar van de studie Sociaal Juridische Dienstverlening. Ik ben sinds het begin van mijn studie al actief binnen Ad Legem als lid van de feestcommissie. Ik wilde graag actief zijn naast mijn studie en nieuwe mensen ontmoeten. Door Ad Legem heb ik dit zeker bereikt, daarom zou ik ook iedereen een plek binnen een commissie aanraden. Al snel had ik door dat ik meer zou willen doen binnen de vereniging, dus heb ik ervoor gekozen om te gaan voor de functie intern coördinator. Ik ben met deze functie verantwoordelijk voor de commissies. Dit is geen probleem voor mij, want ik vind het leuk om met mensen samen te werken.

Ik heb erg veel zin in dit bestuursjaar!Extern coördinator
Ragnar Croughs

ragnar.jfif

Hallo!

Mijn naam is Ragnar Croughs. Ik ben 21 jaar oud en zit in het eerste jaar van HBO-Rechten. Begin dit jaar greep ik mijn kans en wist ik een plekje te veroveren binnen de acquisitiecommissie. Ik koos ervoor om binnen deze commissie actief te zijn omdat je rechtstreeks in contact komt en blijft met het werkveld. Aangezien ik de werkzaamheden binnen deze commissie interessant vond en mijn enthousiasme voor de vereniging begon te groeien, was het voor mij een logische stap om als extern coördinator te functioneren binnen het bestuur. 

Als extern coördinator ben ik verantwoordelijk voor het werven en behouden van partners. Ook ben ik verantwoordelijk voor de acquisitiecommissie en de carrièrecommissie. 

Ik weet zeker dat mijn tijd als bestuur veel mooie ervaringen met zich meebrengt. Laten we er met zijn allen er een heel sterk jaar van maken!