Het 15e bestuur der Studievereniging Ad Legem

Bestuursfoto.jpg
V.l.n.r. Ellen Nijmeijer, Meaghan de Vries, Kirsten Lankhorst, Fabiënne van der Meulen, Saskia Helmantel

Bestuur 2019-2020

Kirsten Lankhorst Voorzitter
Meaghan de Vries Secretaris
Fabiënne van der Meulen Penningmeester
Ellen Nijmeijer Intern Coördinator
Saskia Helmantel Extern Coördinator


Voorzitter
Kirsten Lankhorst

Kirsten_website.jpg

Hoi! Mijn naam is Kirsten Lankhorst. Ik ben 25 jaar oud en momenteel zit ik in het vierde jaar van de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening. 

Sinds september 2018 was ik voorzitter van de carrièrecommissie van Ad Legem. Met heel veel plezier heb ik samen met de commissie studie gerelateerde activiteiten georganiseerd en heb ik veel leden beter leren kennen. Ik kwam er al snel achter dat ik meer wilde betekenen voor de vereniging en meer betrokken wilde zijn, vandaar dat ik vanaf februari 2019 tot februari 2020 de functie als voorzitter op mij zal nemen.

Ik heb onwijs veel zin in het komende jaar en ik kijk er naar uit om samen met jullie dit avontuur aan te gaan.

Wil jij je ook inzetten voor de vereniging of heb je vragen? Kom gerust langs op het kantoor (E2.09), ik help je graag verder!


Secretaris
Meaghan de Vries

Foto_Meaghan.jpg

Hallo! Mijn naam is Meaghan de Vries, leuk dat je een kijkje komt nemen! Ik ben 23 jaar oud en ben momenteel vierdejaarsstudent van de opleiding HBO-Rechten. Het afgelopen jaar ben ik actief geweest binnen de carrièrecommissie van Ad Legem waardoor ik geïnteresseerd ben geraakt in een bestuursjaar binnen de vereniging. Vanaf februari zal ik beginnen als secretaris binnen de vereniging. Naast deze functie zal ik zorgdragen voor de Year Beginning Party.

Voor vragen of gewoon voor een gezellig praatje ben je altijd welkom op kantoor!
Penningmeester
Fabiënne van der Meulen

Fabienne_website.jpg

Hoi! Mijn naam is Fabiënne van der Meulen en ik ben 21 jaar. Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening. Mijn interesse voor Ad Legem is begonnen bij de introductieweek. Ik zag verschillende studenten die bezig waren met activiteiten naast hun studie, dit was dan ook iets waar ik meer van wou weten. Deze interesse is hierna ook gaan groeien, zo erg dat ik heb besloten om te gaan solliciteren voor het bestuur van de vereniging. Voor het jaar 2019-2020 ben ik penningmeester van Ad Legem. De functie penningmeester houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor de financiële boekhouding van onze studievereniging. Ik hou overzicht in wat de inkomsten en de uitgaven zijn. Als penningmeester zal ik ook de penningmeesters van de commissies helpen en ondersteunen waar nodig. Ikzelf ben punctueel, zorgvuldig en let goed op details. Dat zijn eigenschappen die bij deze functie ook van belang zijn. Ik hoop veel te leren in mijn functie, zowel op informatief gebied als op mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb me altijd welkom gevoeld bij de vereniging en ik hoop hetzelfde aan jullie terug te geven.Intern Coördinator
Ellen Nijmeijer

Ellen_website.jpg

Hoi allemaal!

Mijn naam is Ellen Nijmeijer. Ik ben 21 jaar oud en ik zit op dit moment in mijn vierde jaar van de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening. Vanaf het begin van mijn studie ben ik al lid bij Ad Legem. Na actief te zijn geweest in de introductiecommissie en de carrièrecommissie ben ik steeds meer betrokken geraakt bij Ad Legem. Hierdoor ben ik dan ook geïnteresseerd geworden in een functie binnen het bestuur. Ik vind het erg leuk om actief te zijn naast mijn studie en heb al veel leuke mensen leren kennen door Ad Legem. Ik kan het dan ook iedereen aanraden om actief te worden bij Ad Legem. Ik heb erg veel zin in mijn bestuursjaar en hoop veel ervaringen op te doen en veel te leren. Vanaf Februari zal ik de functie van intern coördinator van Ad Legem vervullen. Dit betekent dat ik mij bezighoud met de commissies van Ad Legem. Ik vind het erg gezellig om zo nauw met de actieve leden samen te werken. Extern Coördinator 
Saskia Helmantel

Saskia_Site.jpg

Hoi hoi allemaal! Mijn naam is Saskia Helmantel. Ik ben 20 jaar oud en op dit moment derdejaars HBO SJD student. Ik ben in mijn eerste jaar lid geworden van Ad Legem, toen ik mee ging op de buitenlandse reis.  Dankzij deze reis ben ik steeds meer betrokken geraakt bij Ad Legem. Zo was ik tijdens de introductieweek klassenbegeleider. Daarnaast was ik ook lid van de activiteitencommissie. Door al deze leuke ervaringen ben ik enthousiast geworden om ook bij het bestuur van Ad Legem te gaan. En hier ben ik! Ik ben vanaf februari de Extern Coördinator van Ad Legem. Dit houdt in dat ik bezig ga met het werven van nieuwe partners voor Ad Legem. Naast mijn functie als Extern Coördinator heb ik ook de Carrièrecommissie onder mij.

Ik hoop dat jullie ondertussen net zo enthousiast zijn geworden als ik! Mocht je nog vragen hebben dan ben je altijd welkom voor een kopje koffie op ons kantoor. Tot snel!