Studiefaciliteitencommissie

De studiefaciliteitencommissie heeft als doel het ondersteunen van studenten bij hun studie. De onderteuning is voornamelijk bedoeld voor studenten uit jaar één en twee van de studies HBO-Rechten en SJD. De ondersteuning die wij als Ad Legem bieden is het verstrekken van samenvattingen waarin de tentamenstof van verschillende vakken worden behandeld. De samenvattingen worden gemaakt aan de hand van de voorgeschreven literatuur, jurisprudentie, hoorcolleges en werkcolleges. Deze samenvattingen, oftewel readers worden door medestudenten uit jaar één en twee geschreven en tenslotte gecontroleerd door readercontroleurs.

Ad Legem is voor ieder blok op zoek naar readerschrijvers! Wanneer je een samenvatting schrijft krijg je hier een leuke vergoeding voor. Deze vergoeding bedraagt een gegarandeerd bedrag van €75,- Daarnaast zijn wij ook altijd op zoek naar studenten die de readers willen controleren. Als readercontroleur krijg je ook een leuke vergoeding.

Lijkt het jou leuk om readerschrijver of readercontroleur aan de slag te gaan? Neem dan contact op via voorzitter@adlegem.nl.
Studiefaciliteitencommissie

Tatum Gerritsen Bestuursverantwoordelijke
Bram Vennema Bestuursverantwoordelijke