Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht bestaat uit een oneven aantal personen die Ad Legem, de stad Groningen en het Instituut voor Rechtenstudies van de Hanzehogeschool een warm hart toedragen.

Mevr. N. Dijkstra

Nienke Dijkstra is geboren in 1997. Momenteel zit zij in het laatste jaar van de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening. Vanaf het eerste jaar van de opleiding is zij actief binnen Ad Legem. In het studiejaar 2018-2019 was Nienke actief als intern coördinator binnen het bestuur van Ad Legem. Vanaf april 2020 is Nienke lid van de Raad van Toezicht.

Mevr. E. J. Visser

Eveline is geboren in 1996. Ze is afgestudeerd in 2019 en inmiddels werkzaam in het sociaal juridische werkveld. Eveline is actief lid vanaf 2016, en is bestuurlijk actief geweest binnen de vereniging als secretaris in bestuursjaar 2017-2018. Vanaf maart 2019 is Eveline lid van de Raad van Toezicht. 

Dhr. M. Van Keulen

Mart van Keulen is geboren op 3 mei 1992. Mart zit op dit moment in de laatste fase van zijn studie en heeft hier de specialisatie Recht en Multiproblem gedaan. Binnen Ad Legem heeft hij verschillende commissies gedaan en was voorzitter van het bestuur van 2016-2017.

Dhr. J. Swijghuizen

Jarno Swijghuizen heeft HBO-Rechten gestudeerd aan het Instituut voor Rechtenstudies. Tijdens zijn studie, in het studiejaar 2017-2018, is Jarno bestuurlijk actief geweest in de rol als penningmeester. Na zijn studie is hij aan het werk gegaan als Junior Subsidieadviseur bij Cata Subsidieadviseurs, een onderdeel van De Jong & Laan Accountants.

Binnen de Raad van Toezicht vervult Jarno de rol als secretaris.

Dhr. W.H.M. Schulte​

De Raad van Toezicht heeft één permanent lid en dat is de
Alumnicoördinator. De Alumnicoördinator heeft binnen het Instituut voor
Rechtenstudies een brugfunctie waarbij het contact tussen werkveld,
afgestudeerden en studenten wordt behartigd. Deze functie wordt vervuld
door Wigbert Schulte, docent Communicatie binnen het Instituut.