Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht bestaat uit een oneven aantal personen die Ad Legem, de stad Groningen en het Instituut voor Rechtenstudies van de Hanzehogeschool een warm hart toedragen.

Mevr. J.E. de Boer

Jildou de Boer studeert HBO-Rechten en zit hierbij in de afrondende fase van haar studie. Zij is actief geweest in verschillende commissies en heeft in 2018-2019 de functie secretaris vervuld binnen het bestuur van studievereniging Ad Legem. Sinds december 2020 is Jildou lid van de Raad van Toezicht.

Mevr. M. de Vries

Meaghan de Vries is een vierdejaars HBO-Rechtenstudente. Meaghan is de afgelopen paar jaar actief geweest binnen verschillende commissies van Ad Legem en heeft in het jaar 2019-2020 gefungeerd als secretaris binnen studievereniging Ad Legem. Tot slot vervuld zij sinds december 2020 de functie als secretaris binnen de Raad van Toezicht.

Dhr. J. Swijghuizen

Jarno Swijghuizen heeft HBO-Rechten gestudeerd aan het Instituut voor Rechtenstudies. Tijdens zijn studie, in het studiejaar 2017-2018, is Jarno bestuurlijk actief geweest in de rol als penningmeester. Na zijn studie is hij aan het werk gegaan als Junior Subsidieadviseur bij Cata Subsidieadviseurs, een onderdeel van De Jong & Laan Accountants.

Mevr. N. Dijkstra

Nienke Dijkstra is geboren in 1997. Momenteel zit zij in het laatste jaar van de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening. Vanaf het eerste jaar van de opleiding is zij actief binnen Ad Legem. In het studiejaar 2018-2019 was Nienke actief als intern coördinator binnen het bestuur van Ad Legem. Vanaf april 2020 is Nienke lid van de Raad van Toezicht.

Dhr. W.H.M. Schulte​

De Raad van Toezicht heeft één permanent lid en dat is de
Alumnicoördinator. De Alumnicoördinator heeft binnen het Instituut voor
Rechtenstudies een brugfunctie waarbij het contact tussen werkveld,
afgestudeerden en studenten wordt behartigd. Deze functie wordt vervuld
door Wigbert Schulte, docent Communicatie binnen het Instituut.