Bedrijfsbezoek DUO

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Carrièrecommissie
Datum en tijd
14 dec. 2022 14:00 - 16:30
Locatie
Hoofdkantoor DUO, Kempkensberg 12 Groningen

Aan de slag met compliance vraagstukken bij DUO

DUO geeft tijdens deze sessie een kijkje achter de schermen bij afdeling Compliance. Een afdeling die niet direct zichtbaar is aan de buitenkant, maar overal binnen de organisatie actief is. Er is van alles te doen.

Kaderen, toetsen, monitoren en adviseren zijn de dagelijkse werkzaamheden. De juridische rationaliteit staat centraal binnen de afdeling Compliance. Het doel van de afdeling is namelijk om er voor te zorgen dat DUO compliant is en zich houdt aan de huidige wet- en regelgeving en aan interne (proces)afspraken en normeringen. Van de Bedrijfsjurist, de Woo-functionaris en de Centrale Klachtenfunctionaris tot Archief- informatiemanagement, Privacy en Informatiebeveiliging. Het gaat op de afdeling natuurlijk niet alleen maar over wetten en regels. Samenwerken binnen en buiten DUO, kennis delen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en informele activiteiten, maken de werkweek tot een afwisselend geheel!

De verschillende teams binnen compliance gaan vertellen over de taken en verantwoordelijkheden, zodat jullie een beeld krijgen van de dynamiek en diversiteit binnen de afdeling en daarnaast laten wij jullie meedenken met een aantal casussen.

De middag begint om 14.00 uur met een algemeen ontvangst, waarna we over gaan in Compliance. Rond 16.30 uur ronden we af en gaan wij over in een informele borrel, waarbij er nog ruimte is om vragen te stellen en door te praten.

Wij zien jullie 14 december a.s. graag op ons kantoor! Vergeet niet om een geldig paspoort of ID-kaart mee te nemen, zonder een geldig ID bewijs mag je namelijk niet naar binnen.

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien