Bezoek Van Mesdag kliniek

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Carrièrecommissie
Datum en tijd
28 mrt. 2019 12:30 - 16:00
Locatie
Helperlinie 2, 9722 AZ, Groningen

Bezoek Van Mesdag kliniek

Beste leden,

Op donderdag 28 maart opent het forensisch psychiatrisch centrum Dr. S. Van Mesdag weer haar deuren voor ons. Op deze plek worden mannelijke tbs-patiënten die een delict gepleegd hebben behandeld. Ook patiënten die kampen met verslavingsproblematiek of psychiatrische problemen worden hier behandeld om te voorkomen dat ze opnieuw de fout in gaan. Er mogen maximaal 25 personen mee, dus geef je snel op! Opgeven kan tot uiterlijk 18 maart via de site. Ben je geen lid van Ad Legem? Stuur dan na de aanmelding op de site nog een extra e-mail met je volledige naam naar secretaris@adlegem.nl.

De excursie zal duren van 12:45 tot 16:00.
Programma:
12.45 -14.00:     Algemene informatie TBS / Van Mesdag
14.00 - 15.00:    Rondleiding
15.00 - 16.00:    Gelegenheid tot het stellen van vragen en afsluiting

Let op!!!!!!!!!!!!!!!
Zonder legitimatiebewijs kan er geen toegang worden verleend, vergeet deze dus niet. Verder zal er een toegangscontrole plaatsvinden. Om vertraging te voorkomen willen we jullie vragen om jullie tijdig te melden bij de portier (12:30).

De Mesdag heeft een eigen parkeerplaats. Als deze vol is moet er in de omgeving geparkeerd worden en dit is vrij lastig. Houd hier rekening mee. Fietsen kunnen in de fietsenstalling achter het witte gebouw (voormalig Huis van Bewaring) geplaatst worden.

In het programma is een rondleiding opgenomen, hierbij is het van belang dat iedereen gepast gekleed dient te zijn (dus geen korte rokjes, doorschijnende kleding, etc.).

We hopen jullie te zien!

Liefs,
De carrièrecommissie

Voor de snelle lezer:
Wat: Bezoek Van Mesdag
Waar: Helperlinie 2, 9722 AZ, Groningen
Wanneer: Donderdag 28 maart
Inloop: 12:30
Start: 12:45

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze partners