Excursie FPC Dr. S. van Mesdag

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Carrièrecommissie
Datum en tijd
22 mrt. 2018 12:30 - 16:00
Locatie
Forensisch psychisch centrum Dr. S. van Mesdag

Beste leden,

De carrièrecommissie heeft weer iets leuks voor jullie gepland. Op donderdag 22 maart opent het forensisch psychiatrisch centrum Dr. S. Van Mesdag weer haar deuren voor ons. Op deze plek worden mannelijke tbs-patiënten die een delict gepleegd hebben behandeld. Ook patiënten die kampen met verslavingsproblematiek of psychiatrische problemen worden hier behandeld om te voorkomen dat ze opnieuw de fout in gaan. Er mogen maximaal 25 personen mee, dus geef je snel op! Opgeven kan tot uiterlijk 14 maart via de site.

De excursie zal duren van 12:45 tot 16:00. Programma:
12.45 -14.00: Algemene informatie TBS / Van Mesdag.
14.00 - 15.00: Rondleiding.
15.00 - 16.00: Gelegenheid tot het stellen van vragen en
afsluiting.

Let op: Zonder legitimatiebewijs kan er geen toegang worden verleend, vergeet deze dus niet. Verder zal er een toegangscontrole plaatsvinden. Om vertraging te voorkomen willen we jullie vragen om jullie tijdig te melden bij de portier (12:30). 

De Mesdag heeft een eigen parkeerplaats. Als deze vol is moet er in de omgeving geparkeerd worden en dit is vrij lastig. Houd hier rekening mee. Fietsen kunnen in de fietsenstalling achter het witte gebouw (voormalig Huis van Bewaring) geplaatst worden. 

In het programma is een rondleiding opgenomen, hierbij is het van belang dat iedereen gepast gekleed dient te zijn (dus geen korte rokjes, doorschijnende kleding, etc.). 

Voor de snelle lezer:
Wat: Bezoek Van Mesdag.
Waar: Helperlinie 2, 9722 AZ, Groningen.
Wanneer: Donderdag 22 maart.
Inloop: 12:30.
Start: 12:45.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze partners